Més de 150 mitjans de proximitat de l’AMIC impulsen la campanya "Sempre al costat del comerç amic"

L’Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) ajuda al comerç i serveis en el moment de la seva reobertura facilitant la contractació d’espais publicitaris. Des d’avui fins al 31 de juliol d’aquest any, més de 150 mitjans de proximitat associats a l’AMIC d’arreu del territori, inicien la campanya "Sempre al costat del comerç amic", amb l’objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei, en el moment de la seva reobertura, per ajudar-los a tenir el major nombre de clients possibles a la tornada i incrementar l’afluència de públic. Des de VIURE ALS PIRINEUS ens hem sumat a la campanya per estar al costat del comerç pirinenc.
mitja_pagina
photo_camera Imatge de la campanya.

La campanya dissenyada per l’AMIC vincula mitjans i comerç de proximitat, ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, comercial, social..., esdevenint uns canals de comunicació molt necessaris per als comerços i serveis.

És en aquest sentit, que la campanya pretén ser una eina que dinamitzi, arreu del territori i des de la proximitat, la reobertura de l’activitat econòmica després del confinament per la pandèmia del coronavirus.

La iniciativa consisteix en que els mitjans adherits faciliten importants descomptes als seus clients, a través de xecs regal, perquè aquests puguin accedir a espais publicitaris, i així, contribuir a la ràpida activació de consum en els seus establiments.

La campanya (bàners, anuncis i xecs) està adaptada a Catalunya, Illes Balears i País Valencià.

Més a Associacions