05.10.2022 |
Viure als Pirineus

OBITUARI

Mor el periodista de Ràdio Nacional d'Andorra, Àlex Lliteras

La mort del periodista, referent de la comunicació a Andorra i el Pirineu, ha causat una gran commoció.
Àlex Lliteras
El periodista Àlex Lliteras als estudis de Ràdio Nacional d'Andorra/Andorra Difusió
Mor el periodista de Ràdio Nacional d'Andorra, Àlex Lliteras

El periodista Àlex Lliteras ha mort avui als 59 anys de forma sobtada al seu domicili, segons ha informat el Diari d'Andorra, mitjà on havia treballat i encara col·laborava. Lliteras tenia una llarga trajectòria professional molt vinculada a Andorra i actualment treballava a RTVA, on era responsable del programa de Ràdio Nacional Ara i Aquí, que havia deixat de presentar els últims mesos, i havia estat l'encarregat de presentar els debats electorals durant molts anys. El periodista traspassat era columnista del Diari d'Andorra, on publicava cada quinze dies una col·laboració a la secció Les Set Claus, l'última es va publicar el passat 27 de setembre sota el títol De canyes i rànquings.

Àlex Lliteras va arribar a Andorra per treballar a Informacions Diari. Va començar com a redactor de la secció d'Esports per convertir-se el febrer del 2001 en coordinador d'informatius d'Andorra 7Ràdio, l'emissora del Diari d'Andorra.

La defunció d'Àlex Lliteras, que era pare d'un fill de 24 anys i un apassionat del món del bàsquet, ha causat una gran commoció a tot el país. El ministre Portaveu Eric Jover ha tancat la roda de premsa posterior a la reunió de ministres amb un missatge de còndol, el qual s'ha extés durant tota la tarda a les xarxes socials. Des de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, ha expressat "el suport i condol a la família i als amics i companys d'RTVA". També s'hi han expressat al respecte l'escriptor Albert Villaró, que ho ha valorat com "una gran pena", i un gran nombre de representants del món polític i de les entitats del Principat d'Andorra.

Àlex Lliteras amb Gorka Aixàs

(Foto: El periodista Àlex Lliteras entrevistant a Gorka Aixàs, president del Bàsquet Club Andorra)

Xavier Espot twitter

Albert Villaró twitter

Mor el periodista de Ràdio Nacional d'Andorra, Àlex Lliteras
Comentarios