SUCCESSOS

Mor un excursionista a la Coma de Varilles, a la Parròquia de Canillo

El cos del turista espanyol ha estat traslladat en helicòpter fins a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell on se li haurà de practicar l'autòpsia. 
 
Mor excursionista a Canillo
photo_camera El cos de l'excursionista mort a Canillo ha estat traslladat en helicòpter / andorradifusio.ad
Un home de nacionalitat espanyola, no resident a Andorra, d'uns seixanta anys ha mort avui mentre feia una excursió en grup per la Coma de Varilles, a Canillo, segons ha informat la policia andorrana i publica el Diari d'Andorra. El cos de seguretat ha rebut un avís dels bombers a les 14.35 hores per la defunció d'una persona i ha desplaçat efectius del grup de muntanya en helicòpter fins al lloc dels fets per fer les verificacions de l'òbit de la persona. 

El cap de guàrdia de bombers ha explicat que han estat alertats a les 13.47 hores perquè hi havia una persona inconscient que els acompanyants pensaven que podia haver patit un tall de digestió. El cos ha mobilitzat el grup de rescat de muntanya amb personal infermer que s'han traslladat en helicòpter fins a la Coma de Varilles i quan han arribat han comprovat que la persona estava en parada cardíaca. Aleshores s'ha avisat al SUM que ha pujat fins al lloc del rescat amb un metge en helicòpter i s'ha intentat la reanimació de la persona però no ha estat possible, segons ha indicat el cap de guàrdia de bombers. El cos del turista espanyol ha estat traslladat en helicòpter fins a l'hospital on se li haurà de practicar l'autòpsia. 

L'accés de la Coma de Varilles es pot fer des de la zona del refugi de Cabana Sorda i des de Cóms de Jan. 

 

comentaris