Funicamp: propera parada, la natura

El Funicamp d'Andorra és la porta d’entrada a la riquesa i a la història de l’entorn i del paisatge pirinenc.
image_large (1)
photo_camera Funicamp d'Andorra

En només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, amb un dels ginys més llargs del món, s’arriba a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats. El Funicamp està obert fins al diumenge 11 de setembre.

El parc ofereix múltiples rutes a peu, rutes en BTT per a tots els públics o excursions en 4x4. Aquestes sortides són l’oportunitat ideal per descobrir els paisatges de muntanya, observar la fauna autòctona i gaudir de la riquesa del patrimoni cultural i històric d’Andorra.

Els més petits de la casa podran provar la pesca de muntanya  a l’estany del Cubil, ja sigui en família o amb un guia.

image_large

Aquest any, a més a més, s’ha posat en marxa el cicle d’activitats “Rastres i petjades”, que busca que els nens i nenes puguin aprendre coses sobre la mitologia, les plantes i els animals salvatges del territori, a través de propostes interactives, jocs i passatemps.

El Funicamp d'Andorra està obert cada dia des de passat 2 de juliol fins al diumenge 11 de setembre, entre les 10h i les 17h. És una experiència única per gaudir dels encants que ens ofereix l'alta muntanya a Andorra, en un entorn privilegiat.

Els visitants, a més, podran gaudir d’una proposta de restauració amb ofertes a Pessons, a les Solanelles, així com a tot el poble d’Encamp.

Més info: www.encamp.ad