HABITATGE

Més d'un miler de persones es manifesten a Andorra per un habitatge digne

Unes 2.500 persones, segons l’organització, un miler, segons la policia, recorren l’eix comercial per reclamar solucions.
Habitatge Manifestació Andorra 1
photo_camera Capçalera de la manifestació per un habitatge digne a Andorra / Coordinadora Per un habitatge digne
Més d'un miler de persones segons la policia d'Andorra i 2.000 segons l'organització són les que, una vegada més, han sortit al carrer per reivindicar l’accés a l’habitatge. La coordinadora per l’Habitatge digne a Andorra preveia una assistència massiva i s’ha aconseguit.

A dos quarts de vuit del vespre ha començat la concentració a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany i a les vuit totes les persones ja s’han començat a mobilitzar i baixar per l’avinguda Meritxell.

Habitatge Manifestació Andorra 2
Capçalera de la manifestació per un habitatge digne a Andorra / Coordinadora Per un habitatge digne

Clams i pancartes com 'l'habitatge és un dret, no un negoci' o 'prou especulació' s'han vist durant tot el recorregut. Tot per reivindicar una vegada més l'accés a un habitatge digne i protestar contra les polítiques del govern.

Entre els assistents també s'escoltaven crits com 'Espot a la Seu' i 'Conxita Marsol a Puigcerdà'. 

El recorregut inicialment plantejat va ser prohibit pel Govern al·legant motius de seguretat i es va plantejar un segon recorregut que evitava el carrer de la Unió i la Dama de Gel. Aquest recorregut, finalment va ser acceptat per la coordinadora de l’habitatge digne d’Andorra, impulsors de la manifestació. En paraules seves ho van acceptar per imposició i obligació i poder així poder manifestar-se.

Més a Andorra