HABITATGE

El Govern d'Andorra descarta presentar dimissions arran de les protestes per l'habitatge

El Govern d'Andorra reconeix que la mobilització d'aquest divendres va ser molt massiva i que hi ha un neguit ciutadà molt important sobre l’habitatge.
Guillem Casal
photo_camera El ministre portaveu del Govern d'Andorra, Guillem Casal, aquest dissabte / SFGA/JAViladot

El ministre portaveu del Govern d'Andorra, Guillem Casal, ha afirmat avui al migdia en declaracions als mitjans de comunicació que ni el cap de Govern ni cap membre de l'executiu es planteja dimitir arran de les protestes per l'habitatge, tal com demanaven els manifestants ahir. "Governar és atendre responsabilitats. I si cada cop que tenim un problema haguéssim de dimitir, estaríem dimitint cada matí. Perquè governar és enfrontar-se als problemes i trobar-hi solucions", ha destacat Casal.

Habitatge Manifestació Andorra 1
Capçalera de la manifestació per un habitatge digne a Andorra / Coordinadora Per un habitatge digne

Casal ha reconegut que el neguit ciutadà per l’habitatge és molt important i ha recordat, però, que, l’executiu ha fet d’aquesta qüestió “una obsessió”. I ha explicat que ja abans de la primera manifestació es van adoptar mesures i se’n continuaran adoptant tot i que “per als problemes complexes les solucions també han de ser complexes i molt variades”. I ha insistit en el fet que es tracta d’un problema estructural sobre el qual el Govern, però també altres institucions, perquè hi ha d’haver “un consens general” estan buscant mecanismes per trobar solucions.

Més a Andorra