Es posa en marxa el Funicamp, un atractiu turístic per gaudir del paisatge d'Andorra

Des d'aquest dissabte, dia 22 de juliol, i fins al proper dia 3 de setembre es pot gaudir del Funicamp, un atractiu turístic excepcional que permet gaudir del paisatge i de la natura d'Andorra. En només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, s’arriba a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats.

P1220592
photo_camera Una imatge del Funicamp.

Aquest estiu també és el punt de sortida de múltiples rutes a peu i d’excursions amb 4x4 i amb guia. Descobrirem els paisatges d’alta muntanya, tindrem la possibilitat d’albirar marmotes i gaudirem del patrimoni cultural i històric amb una visita a l’Orri del Cubil. En aquest sentit, l’orri ens ofereix una proposta única, gràcies a la descoberta de l’activitat ramadera i de la transhumància sota el guiatge d’un pastor. Acabarem als Pessons, on podem relaxar-nos i gaudir d’unes vistes magnífiques, o fer activitats diverses com senderisme i pesca.

També s’ofereix la possibilitat d’aturar-se a l’estació intermèdia del Funicamp per poder gaudir d’una passejada per la vall dels Cortals, on podrem fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya o fer una via ferrada, diverses rutes a peu o practicar l’escalada al rocòdrom exterior dels Cortals.

Els nostres visitants, a més, poden gaudir d’una proposta de restauració amb ofertes tant a Pessons com al punt de sortida (interior de l’edifici) i d’arribada (les Solanelles) del Funicamp, així com a tot el poble d’Encamp.

Però l'oferta de la parròquia no acaba aquí! A Encamp podeu trobar una extensa oferta cultural, amb els nostres museus i el nostre patrimoni, o podeu fer les Rutes Culturals, quatre recorreguts que us revelaran la història, el patrimoni i les particularitats de la vida a Encamp.

Tanmateix, podeu gaudir del Centre Esportiu del Pas de la Casa situat a més de 2.000 metres d’altitud que ofereix una gran oferta de serveis fins a esdevenir un centre de referència en l'àmbit esportiu, cultural i social. Entre la seva àmplia oferta podem trobar un circuit d'aigua (jacuzzis, bany turc, saunes) on relaxar-se després de realitzar rutes de senderisme o vies ferrades, A més, al Pas de la Casa podeu passar una jornada de compres al seu important eix comercial.