09.12.2022 |
Viure als Pirineus

Es posa en marxa el Funicamp, un atractiu turístic per gaudir del paisatge d'Andorra

Des d'aquest dissabte, dia 22 de juliol, i fins al proper dia 3 de setembre es pot gaudir del Funicamp, un atractiu turístic excepcional que permet gaudir del paisatge i de la natura d'Andorra. En només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, s’arriba a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats.

P1220592
Una imatge del Funicamp.
Es posa en marxa el Funicamp, un atractiu turístic per gaudir del paisatge d'Andorra

Aquest estiu també és el punt de sortida de múltiples rutes a peu i d’excursions amb 4x4 i amb guia. Descobrirem els paisatges d’alta muntanya, tindrem la possibilitat d’albirar marmotes i gaudirem del patrimoni cultural i històric amb una visita a l’Orri del Cubil. En aquest sentit, l’orri ens ofereix una proposta única, gràcies a la descoberta de l’activitat ramadera i de la transhumància sota el guiatge d’un pastor. Acabarem als Pessons, on podem relaxar-nos i gaudir d’unes vistes magnífiques, o fer activitats diverses com senderisme i pesca.

També s’ofereix la possibilitat d’aturar-se a l’estació intermèdia del Funicamp per poder gaudir d’una passejada per la vall dels Cortals, on podrem fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya o fer una via ferrada, diverses rutes a peu o practicar l’escalada al rocòdrom exterior dels Cortals.

Els nostres visitants, a més, poden gaudir d’una proposta de restauració amb ofertes tant a Pessons com al punt de sortida (interior de l’edifici) i d’arribada (les Solanelles) del Funicamp, així com a tot el poble d’Encamp.

Però l'oferta de la parròquia no acaba aquí! A Encamp podeu trobar una extensa oferta cultural, amb els nostres museus i el nostre patrimoni, o podeu fer les Rutes Culturals, quatre recorreguts que us revelaran la història, el patrimoni i les particularitats de la vida a Encamp.

Tanmateix, podeu gaudir del Centre Esportiu del Pas de la Casa situat a més de 2.000 metres d’altitud que ofereix una gran oferta de serveis fins a esdevenir un centre de referència en l'àmbit esportiu, cultural i social. Entre la seva àmplia oferta podem trobar un circuit d'aigua (jacuzzis, bany turc, saunes) on relaxar-se després de realitzar rutes de senderisme o vies ferrades, A més, al Pas de la Casa podeu passar una jornada de compres al seu important eix comercial.

Es posa en marxa el Funicamp, un atractiu turístic per gaudir del paisatge d'Andorra
Comentarios