26.06.2022 |
Viure als Pirineus

GENT GRAN

Les entitats de la Gent Gran d'Andorra i l'Alt Urgell reforcen els vincles

Els representants de la Gent Gran d'Andorra i l'Alt Urgell es van reunir aquest dimecres
Gent Gran la Seu
Gent Gran de la Seu participen en una activitat/L'Esplai
Les entitats de la Gent Gran d'Andorra i l'Alt Urgell reforcen els vincles

Aquest dimecres dia 23, es van reunir a Andorra la Vella, el president  de la Federació de Gent Gran del Principat d’Andorra, Fèlix Zapatero i els vicepresidents Andreu Pedra i Antoni Berengueres, amb el president del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran de l’Alt Urgell, Amadeu Gallart, i el coordinador de la revista de l’Esplai de la Seu, “Anys Daurats”, Pere Farràs.

La reunió es va fer de manera informal i a petició dels representants alturgellencs, per conèixer de primera mà l’estructuració associativa de la gent gran al Principat d’Andorra i molt especialment en tot el que fa a la seva relació amb les institucions locals i governamentals del país veí. Els representants andorrans exposaren la seva situació, sobretot a la llum de l’actual situació sanitària, així com el conjunt d’ajuts econòmics i de suports institucionals que reben de les diverses administracions andorranes. Igualment manifestaren el seu interès per seguir de manera regular aquests contactes transfronterers.

Amadeu Gallart els agraí les seves manifestacions i els exposà la seva voluntat  de potenciar el Consell Consultiu que presideix, per aconseguir més serveis per a la Gent Gran, molt en especial en base a la relació amb la regidoria de benestar social de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, la conselleria del mateix rang del Consell Comarcal i els serveis socials de l’Alt Urgell (CAPAU). Pere Farràs, presentà als representants andorrans la revista “Anys Daurats” i recordà amb satisfacció el precedent de la darrera trobada esportiva transfronterera de la Gent Gran, celebrada a Andorra.

Les entitats de la Gent Gran d'Andorra i l'Alt Urgell reforcen els vincles
Comentarios