CRISI CORONAVIRUS

Xavier Espot es confina al seu domicili

El cap de Govern d'Andorra segueix aïllament domiciliari per un contacte amb un positiu en el decurs d’una reunió de treball
Xavier Espot mascareta
photo_camera El cap de Govern d'Andorra, Xavier Espot, en una roda de premsa/SFGA

El Govern d'Andorra ha informat que el cap de Govern, Xavier Espot, manté a partir d’aquest dimarts al vespre aïllament domiciliari degut al seu contacte amb un positiu per COVID-19 en el decurs d’una reunió de treball mantinguda aquest matí.

Malgrat que les autoritats sanitàries han recomanat una vigilància passiva, per un principi de prudència i tenint en compte que el cap de l’Executiu tenia previstes els pròxims dies diverses reunions i actes públics, Espot ha decidit romandre aïllat el temps considerat com a període d’incubació i seguir estrictament les instruccions marcades per Salut.

Espot continuarà exercint la seva tasca al capdavant del Govern telemàticament. Així doncs, el Consell de Ministres de demà es durà a terme de manera semi-presencial. Durant la reunió setmanal, els membres de l’Executiu analitzaran l’evolució de les xifres epidemiològiques per tal de prendre les decisions escaients.

Més a Andorra