ENTORN NATURAL

Els vehicles amb matrícula no andorrana no podran circular pels camins de la parròquia de Canillo

Els grups de motos de trial hauran d'anar com a màxim de tres en tres, amb una distància entre grups de 300 metres
Vall d'Incles
photo_camera Uns excursionistes a la Vall d'Incles, a la Parròquia de Canillo / @andorraworld_ad

Els vehicles amb matrícula no andorrana i les motocicletes d'enduro i motocross no podran circular pels camins de muntanya de la parròquia de Canillo, al Principat d'Andorra. Així ho preveu la modificació de l’Ordinació reguladora de l’accés motoritzat i/o rodat al medi natural aprovada aquest dimarts en sessió de Consell de Comú

Els grups de motos de trial hauran d'anar com a màxim de tres en tres, amb una distància entre grups de 300 metres i no podran accedir als corriols més concorreguts, com ara els que porten als pics, als estanys i els que connecten amb el fons de vall. Aquestes són algunes de les novetats de la darrera modificació de l'ordinació reguladora de l’accés motoritzat, aprovada avui al migdia en sessió de consell de comú.

Vall d'Incles
Uns excursionistes a la Vall d'Incles, a la Parròquia de Canillo / @andorraworld_ad

Els propietaris ramaders, els veïns amb propietats a les zones de muntanya, els cossos especials de seguretat, o del Comú sí que podran circular-hi, tal com ha manifestat el cònsol de Canillo, Jordi Alcobé. que ha precisat que es permetran les activitats amb bicicleta o bicicleta elèctrica.