El centre comercial River inaugura una nova xarcuteria-formatgeria

River Centre Comercial ha inaugurat aquest juliol la seva nova xarcuteria-formatgeria, com a part de la reforma integral que s’està realitzant en el Centre Comercial de Sant Julià de Lòria.
1_
photo_camera La nova secció de xarcuetira-formatgeria del Centre Comercial River.

Després d’una profunda remodelació de l’espai, aquesta nova xarcuteria-formatgeria compta amb 100 m2, distribuïts entre sala de vendes i diferents zones on el client podrà gaudir d’una nova experiència de compra.

La xarcuteria disposa d’una àmplia selecció de productes de pernil cuit, gall dindi, embotits tradicionals cuits i curats, gran varietat d’ibèrics, especialitats i una curada selecció de patés. Tots aquests de les millors marques del mercat, de proximitat i del nostre país. A més, tots els articles de la xarcuteria són sense gluten, amb una qualitat excel·lent i garantint sempre la seva traçabilitat i el millor preu.

Pel que fa a la formatgeria, compta amb un gran assortiment de formatges, amb una selecció de les millors especialitats de diferents països així com les IGP més reconegudes. Pasta tova, semi curats, curats, reserves: formatges en diferents textures i sempre amb la millor qualitat preu.

El client podrà realitzar la seva compra tant al mostrador com també a l’espai de lliure servei, on trobarà els articles de xarcuteria llescada i formatge fraccionat preparats i tallats diàriament a l’obrador.

Aquesta nova xarcuteria-formatgeria és una aposta més que reafirma el posicionament de River Centre Comercial com a punt de venda amb el més ampli assortiment i els millors preus en productes frescos d’Andorra.