INSTITUCIONS

Eduard Ibáñez pren possessió com a nou Adjunt al Representant personal del Copríncep episcopal d'Andorra.

En un acte sobri i solemne al Palau episcopal, s'ha llegit el nomenament d'Adjunt al Representant personal, ha prestat el seu jurament del càrrec i s'ha procedit a aixecar-ne l'acta preceptiva.
Ibáñez pren possessió
photo_camera Eduard Ibáñez pren posessió com a nou Adjunt al Representant personal del Copríncep episcopal d'Andorra.

Aquest dijous, 21 de juliol, al Palau episcopal de la Seu d'Urgell, ha jurat el seu càrrec i n'ha pres possessió Eduard Ibáñez Pulido, nou Adjunt al Representant personal del Copríncep episcopal d'Andorra.

En un acte sobri i solemne al Palau episcopal, s'ha llegit el nomenament d'Adjunt al Representant personal, ha prestat el seu jurament del càrrec i s'ha procedit a aixecar-ne l'acta preceptiva.

DSC_2424
Eduard Ibáñez pren posessió com a nou Adjunt al Representant personal del Copríncep episcopal d'Andorra / Bisbat d'Urgell


Hi han assistit el Representant del Copríncep episcopal Mn. Josep M. Mauri Prior; la Secretària general dels Serveis del Copríncep episcopal, Concepció Garcia Moyano; el Cap de Gabinet del Copríncep episcopal, Mn. David Codina Pérez, i la Cap de Protocol dels Serveis de S.E. el Copríncep episcopal, Cristina Orduña Ponti.

Eduard Ibáñez Pulido / Bisbat d'Urgell

El perfil

Eduard Ibáñez Pulido és nascut a Barcelona el 14 de maig de 1969, està casat i té dos fills. Llicenciat en Dret i Doctor en Dret Penal per la Universitat de Barcelona (1992 i 2007). Llicenciat en Filosofia per la Universitat Ramon Llull (2012), i té estudis de Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya.

És advocat col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de setembre de 1992. Advocat especialitzat en l’àmbit penal i penitenciari des del gener de 1993.

Des d’abril de 2002 fins al març de 2021 ha estat Director de l’entitat Justícia i Pau de Barcelona, i President de la Comissió General de Justícia i Pau d’Espanya (2010-2019).

Entre març de 2021 i juliol de 2022 ha treballat com a tècnic a la Direcció General d’Afers Religiosos, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Ha col·laborat com a Professor de matèries relacionades amb el Dret a la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, a la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés i a la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, i abans a l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona (ICESB).

Té molts articles a revistes especialitzades i ha publicat diversos llibres: L’Economia de Francesc, Editorial Claret (Barcelona 2020); La lluita per la llibertat religiosa i de consciència, Editorial Claret, (Barcelona 2019); La libertad religiosa: derecho humano fundamental, motor de progreso social, Comisión General Justicia y Paz de España (Madrid 2017).

  •  

Més a Andorra