SALUT

Brot de covid a Andorra amb 25 positius a la Residència per a gent gran Clara Rabassa

El Govern d'Andorra ha informat que un dels residents de la residència geriàtrica està ingressat en la planta per a pacients amb coronavirus d'El Cedre
Residència Clara Rabassa d'Andorra  ANA
photo_camera Residència Clara Rabassa d'Andorra la Vella / ANA

El Govern d' Andorra en funcions ha informat aquest dimecres de les dades sanitàries referents a la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat d'Andorra. El nombre total de casos fins a la data és de 48.015. Hi ha hagut 47.806 altes i les defuncions vinculades a la malaltia sumen 159. Hi ha 50 casos actius, 25 dels quals es corresponen a un brot detectat a la residència Clara Rabassa. Tots els contagiats tenen nul·la o lleu simptomatologia, si bé un d’ells ha estat traslladat a la planta COVID habilitada al Cedre per les seves patologies prèvies.

El Cedre
Una imatge de l'entrada al Cedre / altaveu

Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del Pla s’han inoculat 161.440 vaccins per fer front al coronavirus SARS-CoV-2 (58.197 primeres dosis, 57.568 segones, 43.107 terceres i 2.568 quartes dosis).

Per demanar hora de vacunació, s’ha de concertar cita a través del telèfon 821955 i no es necessària cap prescripció mèdica. Cal recordar que des de fa uns mesos, per a les vacunes de record –és a dir les terceres i quartes dosis– s’administren els vaccins bivalents, fabricats a partir de la soca inicial i de les variant Òmicron que han circulat posteriorment amb més freqüència.

comentaris