27.05.2022 |
Viure als Pirineus

EDUCACIÓ

Vilaller ha acollit el primer Fòrum d’Escoles Verdes de l’Alt Pirineu i Aran

L’objectiu del Fòrum és compartir experiències i nous aprenentatges i promoure la interacció entre alumnat i professorat de diferents centres,

 
Vilaller escoles verdes 2
Vilaller ha acollit el primer Fòrum d’Escoles Verdes de l’Alt Pirineu i Aran / Ajuntament de Vilaller
Vilaller ha acollit el primer Fòrum d’Escoles Verdes de l’Alt Pirineu i Aran

Vilaller ha acollit aquest divendres el Primer Forum d'Escoles Verdes de l'Alt Pirineu i Aran (escoles de l'Aran, Pallars Jussà i Alta Ribagorça). El tema central del Fòrum ha estat la biodiversistat i /o millora de l’entorn. Aquest fòrum el que pretén és promoure la interacció entre alumnat i professorat de diferents centres, i en el qual l’alumnat té un protagonisme especial. L’objectiu és compartir experiències i nous aprenentatges. 

Vilaller escoles verdes
L'alcaldessa de Vilaller, Maria José Erta participant al Fòrum d'Escoles Verdes / Ajuntament de Vilaller

Les alumnes Aina Roi i Naiara Domínguez, de la ZER Alta Ribagorça han donat la benvinguda als participants. Les diferents escoles assistents han compartit la fira d’experiències del fòrum, una acció que es duu a terme al centre. També han assistit a la jornada, l'inspector del Departament d'Educació, Manel Serrabona, la cap de l'Oficina Departament Acció Climàtica, Iolanda Ferran, el Director de la ZER Alta Ribagorça, Carles Margalida, i Neus Ibàñez de la Fundació Catalana de l'Esplai- Escoles Verdes, organitzadora de l'acte.

Vilaller escoles verdes 3
L'Escola Vidal i Abad de Vilaller ha estat l'amfitriona del Forum d'Escoles Verdes de l'Alt Pirineu i Aran / Ajuntament de Vilaller

Programa Escoles Verdes

El programa escoles verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

Vilaller ha acollit el primer Fòrum d’Escoles Verdes de l’Alt Pirineu i Aran
Comentarios