MUNICIPIS

L'Ajuntament de la Vall de Boí acorda l'adhesió de Durro a la Xarxa de 'Pueblos más bonitos de España'

El Ple municipal també va aprovar la moció per a donar suport a les mesures contra l’exclusió financera, que sobretot es pateix en zones rurals amb població envellida i una forta bretxa digital per demanar que es prioritzi el factor humà i es protegeixi als més vulnerables.
Durro. Vall de Boí, juliol de 2019.
photo_camera Imatge del poble de Durro, a la Vall de Boí / vallboi.cat.

El passat dijous 5 de maig, el Ple Municipal de l’Ajuntament de la Vall de Boí va acordar l’adhesió del poble de Durro a la Xarxa de Pueblos más bonitos de España Aquesta certificació suposa per Durro i la Vall de Boí una certificació de qualitat i reconeixement, a més té l’objectiu de protegir la seva autenticitat i fer-ne una promoció responsable. Durro es troba ja pendent de la certificació final que suposarà la inclusió en aquesta Xarxa formada per poblacions amb un ric patrimoni cultural i immaterial de tota Espanya.

En el terreny social es va acordar adherir-se al projecte d’estudi de Patis coeducatius i al projecte i protocol comarcal d’actuació davant les violències sexuals en espais públics. També es va aprovar la moció per a donar suport a les mesures contra l’exclusió financera, que sobretot es pateix en zones rurals amb població envellida i una forta bretxa digital per demanar que es prioritzi el factor humà i es protegeixi als més vulnerables.

comentaris