16.10.2021 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

La Vall de Boí substitueix els contenidors d’emmagatzematge de sal

Els nous contenidors són més manejables, és molt més fàcil poder treure la sal i milloren la imatge de l’entorn i dels nuclis. 

WhatsApp Image 2021-01-15 at 14.23.43 (1)
Brigada d'obres de l'Ajuntament de la Vall de Boí/ vallboi.com
La Vall de Boí substitueix els contenidors d’emmagatzematge de sal

L’Ajuntament de la Vall de Boí ha substituït els contenidors d’emmagatzematge de sal als diferents pobles de la vall. Els actuals contenidors, en la majoria dels casos, eren contenidors reciclats de les escombraries que es va adaptar per a aquest ús.

WhatsApp Image 2021-01-15 at 14.23.43 (2)

L’altitud dels pobles de la Vall fa que en època hivernal la neu i sobre tot el gel, s’acumuli als carrers, fet que dificulta la mobilitat tant de vehicles com de persones i, sobretot, dificulta que les persones grans puguin sortir de les seves cases, per por de sofrir algun tipus d’accident. Per aquest motiu hi ha instal·lat a diferents parts dels pobles contenidors destinats d’emmagatzematge de sal i tot veí o veïna en pot fer-ne ús.

Els nous contenidors són més manejables, és molt més fàcil poder treure la sal i milloren la imatge de l’entorn i dels nuclis. En aquest moments s’han col·locat al poble de Boí i e Taüll i en els propers dies és continuarà amb la resta dels nuclis fins que estiguin tots substituïts.

La Vall de Boí substitueix els contenidors d’emmagatzematge de sal
Comentarios