TURISME SOSTENIBLE

La Vall de Boí fa accessible el contingut de les pàgines web de la destinació i del Centre del Romànic

Persones amb dificultats visuals, cognitives, d’aprenentatge i altres alteracions motrius se’ls facilita aquesta navegació i comprensió per a que els continguts digitals puguin ser accessibles a tothom.
imatge widget accessibilitat web
photo_camera La Vall de Boí fa accessible el contingut de les pàgines web i del Centre del Romànic / vallboi.com

La pàgina web de la destinació de la Vall de Boí www.vallboi.cat i del Centre del Romànic www.centreromanic.com ja disposen d’un widget d’accessibilitat que facilita la navegació i la comprensió del contingut a usuaris amb alguna dificultat o trastorn.

imatge widget accessibilitat web
La Vall de Boí fa accessible el contingut de les pàgines web de la destinació i del Centre del Romànic / vallboi.com

Persones amb dificultats visuals, cognitives, d’aprenentatge i altres alteracions motrius se’ls facilita aquesta navegació i comprensió per a que els continguts digitals puguin ser accessibles a tothom, independentment de les seves capacitats o limitacions. Amb aquesta eina es vol que tots els visitants potencials de la Vall de Boí tinguin les mateixes oportunitats a l’hora d’informar-se, conèixer el destí i el patrimoni.

Aquesta acció forma part del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, finançat per la Unió Europea, Next GenerationEU.