MUNICIPIS

L'Ajuntament de la Vall de Boí rep el Premi a la Gestió Esportiva Pública

Aquest reconeixement l'ha concedit l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals,
Vall de Boí premi gestió esportiva pública
photo_camera L'alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, recollint el Premi a la gestió esportiva pública / vallboi.com

L'alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, ha recollit, aquest divendres, el Premi a la Gestió Esportiva Pública en la categoria de municipis de menys de 5.000 habitants. Aquest reconeixement, lliurat de la mà de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals, s'ha concedit pel teixit esportiu de la Vall de Boí, per la dinamització de l'activitat física i l'esport, així com per la tasca i el suport municipal en l'àmbit de la gestió esportiva.

Vall de Boí premi gestió esportiva pública 2

Des de l'Ajuntament de la Vall de Boí s'han volgut "agrair a totes les persones que han col·laborat i participat activament en la celebració dels darrers esdeveniments esportius al municipi, ja que gràcies a la seva dedicació s'ha pogut aconseguir aquest premi". Els organitzadors del Premi han remarcat les dues edicions del Skimo, de les edicions de la Garmin Mountain Festival, pel centre trail, la Copa Catalana de BTT o el festival de senderisme, entre d'altres activitats.

comentaris