PATRIMONI

La Vall de Boí inaugura el nou mirador i la passarel.la que condueix a Santa Maria de Cardet

La intenció del projecte és la de crear una oferta de miradors inclusius per a persones amb diversitat funcional, amb la finalitat de facilitar-los l’accés als espais naturals d’especial valor ambiental i paisatgístic i patrimonial.
IMG_0448
photo_camera La Vall de Boí inaugura el nou mirador i la passarel.la que condueix a Santa Maria de Cardet / vallboi.com

Aquest dissabte 25 de març, s’ha inaugurat el nou mirador i la passarel.la de Santa Maria de Cardet, que s'emmarquen dins del Pla de Sostenibilitat Turística, finançat mitjançant els fons Next Generation UE i inclòs en un dels quatre eixos amb el que es defineix el Pla, la transició verda i sostenibilitat.

Presidit per l’alcaldessa de la Vall de Boí i presidenta del Consorci Patrimoni Mundial, Sònia Bruguera i Diego, a l’acte inaugural hi han assistit entre altres representants, Roger Torrent i Ramió, Conseller d’Empresa i Treball i Marta Domènech i Tomàs, Directora General de Turisme.  

IMG_0438
La Vall de Boí inaugura el nou mirador i la passarel.la que condueix a Santa Maria de Cardet / vallboi.com

La intenció d’aquest projecte és la de crear una oferta de miradors inclusius per a persones amb qualsevol diversitat funcional, amb la finalitat de facilitar-los l’accés als espais naturals d’especial valor ambiental i paisatgístic fomentant la interacció amb el medi natural i en aquest cas de Santa Maria de Cardet poder contemplar el seu imponent absis.

Amb aquesta primera actuació es pretén arribar a crear una ruta de miradors com a un nou reclam i producte turístic, que permeti a tothom gaudir del paisatge de la Vall de Boí des d’un altre punt de vista.