05.07.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME SOSTENIBLE

La Vall de Boí es promociona al Mercat de les Escapades de Barcelona

Tres dies per donar a conèixer les propostes turístiques de la vall
Vall de Boí Fira Escapada
La Vall de Boí es promociona al Mercat de les Escapades de Barcelona / vallboi.cat
La Vall de Boí es promociona al Mercat de les Escapades de Barcelona

Des d'aquest divendres 27 fins aquest diumenge 29 de maig, el Patronat de la Vall de Boí participa en la sisena edició del Mercat d’Escapades al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Amb l’objectiu principal de promocionar la Vall de Boí així com de totes les experiències i  propostes turístiques adreçades directament a l’usuari. Al mercat també hi participa el Balneari de Caldes de Boí amb tota l’oferta de tractaments que ofereix gràcies a la variada quantitat d’aigües mineromedicinals que permeten realitzar tècniques amb finalitats terapèutiques adreçades tant a infants com a adults i altres empresaris de la Vall de Boí, sota el paraigües  de la marca Natura i Muntanya en Familia de l’Agència Catalana de Turisme, en la que la Vall de Boí està adherida com a destinació familiar.

IMG_20220527_160759_resized_20220527_040825310
IMG_20220527_160759_resized_20220527_040825310

El Mercat d'Escapades és una acció de promoció organitzada  per la mateixa Agència Catalana de Turisme, amb l'objectiu principal de vendre experiències  del territori català al públic final. El mercat promou l’activitat comercial i incentivar els compradors de les experiències. A més, està organitzada per temàtiques: Actiu i Natura, Gastronomia i Enoturisme, Arts i Cultura o Vacances en Família, englobant totes les categories de públic.

Així doncs,  el públic català te una cita al mercat d’escapades si pense en fer una escapada per conèixer la Vall de Boí, aquí tenen l’oportunitat per saber de primera mà les diverses propostes turístiques que ofereix.

La Vall de Boí es promociona al Mercat de les Escapades de Barcelona
Comentarios