27.06.2022 |
Viure als Pirineus

CASALS D'ESTIU

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça contribueix a subvencionar els Casals d’Estiu de la comarca

El Consell Comarcal canalitza les ajudes com a mesura per a conciliar la vida familiar i laboral mitjançant una dotació econòmica de 19.000 euros, dels quals 11.400 € es destinaran al Casal i Esport camp del Pont de Suert, 3800 € pel casal de Vilaller i la Vall de Boí, respectivament.
51275895966_cfbb681e84_o
Un dels Casals d’Estiu de l'Alta Rinagorça / CCAR
El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça contribueix a subvencionar els Casals d’Estiu de la comarca

Aquest estiu, infants i joves fins a secundària podran participar dels casals d'estiu a un preu reduït. És la mesura que el Departament de Feminismes i Igualtat ha pres amb l'objectiu de reduir les desigualtats que es donen en relació a la qualitat i la gestió de la cura dels inafnts i dels usos del temps de lleure.

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça serà l'ens que canalitzarà les ajudes com a mesura per a conciliar la vida familiar i laboral mitjançant una dotació econòmica de 19.000 euros, dels quals 11.400 € es destinaran al Casal i Esport camp del Pont de Suert, 3800 € pel casal de Vilaller i la Vall de Boí, respectivament.

Aquesta mesura, sumada a la inversió econòmica que fan els tres ajuntaments, reduirà la quota d'inscripció dels infants i joves de la comarca. El casal del Pont de Suert i Vilaller tindrà un cost de 10 € per setmana, l'Esport Camp del Pont de Suert de 25 € i el casal de la Vall de Boi oscil·larà entre 15 €-20 €, en funció de si el menor està o no empadronat.

Segons la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, la iniciativa permetrà garantir la igualtat d'oportunitats de tots els infants i joves. En aquesta línia, el Consell Comarcal ha portat a terme al llarg de l'any diverses iniciatives de conciliació, entre elles, el servei de cangur públic iniciat al març o anteriorment el menjador escolar per a joves no residents al Pont de Suert.

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça contribueix a subvencionar els Casals d’Estiu de la comarca
Comentarios