PARTITS POLÍTICS

Salvador Illa visita el Romànic de la Vall de Boí i el Parc Nacional d’Aigüestortes

Illa ha destacat els quasi dos milions i mig d’euros que el Govern de l’Estat ha destinat a la Vall, a través dels fons europeus Next Generation, destinats a l’impuls per al conjunt romànic.
Illa visita Sant Climent de Taüll
photo_camera Salvador Illa i la delegació socialista han visitat Sant Climent de Taüll / socialistes.cat

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar i Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha visitat aquest dimecres l’Alta Ribagorça; concretament el Romànic de la Vall de Boí i el Parc Nacional d’Aigüestortes.

Durant les visites, s’han destacat els quasi dos milions i mig d’euros que el Govern de l’Estat ha destinat a la Vall, a través dels fons europeus Next Generation, destinats a l’impuls per al conjunt romànic, Patrimoni Mundial de la Unesco. Així també, s’han dut a terme accions necessàries al Parc Nacional d’Aigüestortes, com el nou mirador i la passarel·la de Santa Maria de Cardet, unes obres que formen part del Pla de Sostenibilitat Turística, també finançats amb el fons Next Generation de la Unió Europea.

Foto visita Parc nacional Aigüestortes (1)
La delegació del PSC ha visitat el Parc nacional Aigüestortes / socialistes.cat

Del conjunt patrimonial, Illa ha visitat Sant Climent de Taüll, la Casa del Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i les passarel·les del Planell d’Aigüestortes.

Tot seguit, el dirigent socialista ha visitat el barri vell del Pont de Suert i ha participat de la trobada amb militants i simpatitzants de l’Alta Ribagorça.