ELECCIONS MUNICIPALS

Sònia Bruguera presenta una candidatura renovada per donar continuïtat als projectes engegats a la Vall de Boí

La candidatura seguirà estant vinculada a ERC amb el nom de Per la Vall-Acord Municipal, amb l'objectiu de continuar treballant per la Vall de Boí.
Sònia Bruguera amb l'equip de la candidatura de La Vall de Boí
photo_camera Sònia Bruguera amb l'equip de la candidatura de la Vall de Boí / ERC

L'alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, optarà a la reelecció a l'alcaldia del municipi per tal donar continuïtat a tots els projectes i obres engegades durant aquests 4 anys. La candidatura seguirà estant vinculada a Esquerra Republicana de Catalunya amb el nom de Per la Vall-Acord Municipal, amb l'objectiu de continuar treballant per la Vall de Boí.

L'equip s'ha renovat i s'ha reforçat per poder continuar donant resposta als reptes i les necessitats del municipi. En formaran part: Albert Palacín, Nil Monsó, Jennifer Noray, Josep Anton Borraz, Eric Iglesias, Virgínia Marín, Gerard Subirà, David Pujol, Ramon Orteu i Marta Ramon

L'equip encara amb força i il·lusió aquestes eleccions municipals, que segons la cap de llista i actual alcaldessa del municipi, Sònia Bruguera "s'ha confeccionat una candidatura plural, amb persones provinents de diversos àmbits i d'edats diverses, amb l'objectiu de consolidar tota la feina feta durant aquests quatre anys i poder seguir treballant en nous projectes i obres, sempre considerant tots els nuclis de la Vall de Boí"..