PARTITS POLÍTICS

Oriol Junqueras es reuneix amb els candidats del Pont de Suert, Vilaller i la Vall de Boí a les municipals

El president d'ERC també manté una trobada a Vielha amb representants d'Amassa Aran, entre els quals hi havia el seu president i regidor a Les, Hug de la Rosa,
ERC Alta Ribagorça 4
photo_camera Oriol Junqueras s'ha reunit amb les candidatures de l'Alta Ribagorça a les eleccions municipals / ERC.

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, s'ha reunit aquest dimarts al Pont de Suert amb els candidats i candidates de l'Alt Ribagorça que es presentaran amb la formació republicana a les eleccions municipals del maig vinent. Junqueras ha estat acompanyat del president de la Federació d'ERC a l'Alt Pirineu i alhora delegat del Govern a la demarcació veguerial, Josep Castells, i també de l'alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera.

ERC Alta Ribagorça 3
Oriol Junqueras s'ha reunit amb les candidatures de l'Alta Ribagorça a les eleccions municipals / ERC..

A Vielha, a era Val d'Aran, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha compartit la necessitat de "preservar l'aranès i mantenir la llengua viva". Ho ha fet amb Jusèp Loís Sans i altres membres de l'Institut d'Estudis Aranesi – Acadèmia Aranesa dera Lengua Occitana.

Més tard, la delegació d'ERC ha mantingut una trobada a Vielha amb representants d'Amassa Aran, entre els quals hi havia el seu president i regidor a Les, Hug de la Rosa, el president d'ERC, Oriol Junqueras i i el secretari de Mobilització i Coordinació Municipal de la formació republicana, Oriol Mollet.

comentaris