ESTACIONS DE MUNTANYA

L’estació ribagorçana de Boí Taüll compta amb uns gruixos màxims de fins a 100 cm de neu

El bon estat actual de pistes i la previsió de més nevades asseguren unes bones condicions de cara a les festes de Nadal

Boí Taüll 14 desembre 2022
photo_camera Imatge d'aquest dimecres de l'estació ribagorçana de Boí Taüll /FGC

Boí Taüll, l’estació més alta del Pirineu, ha estat la més afavorida per les darreres nevades i ofereix una excepcional estampa blanca. Registra uns gruixos de neu d’entre 50 als 100 cm, sent així l’estació d’esquí amb més neu de la península. 

L’estació de l’Alta Ribagorça compta amb quatre dels cinc sectors oberts; sector central, sector Express, sector Vaques i sector Roies/Puigfalcó. S’està treballant per poder obrir pistes en el cinquè sector, Coll Birrós, aquest proper cap de setmana.

Boí Taüll compta amb el 90% de remuntadors operatius i disposa de pistes obertes per a esquiadors i surfistes de neu de tots els nivells. A més, estan obertes també les zones del jardí de neu i la pista de trineus.

Les precipitacions en forma de neu, les baixes temperatures i la constant feina dels equips tècnics de preparació de pistes asseguren bones condicions per les festes de Nadal i l’entrada a l’any nou sempre que la meteorologia de les properes setmanes acompanyi.