GASTRONOMIA I CULTURA

Un miler de tapes en la segona edició dels Vermuts Gastronòmics Musicals de l'Alta Ribagorça

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça ha fet un balanç positiu de la iniciativa, celebrada entre els dies 5, 12 i 26 de maig a Barruera, Vilaller i el Pont de Suert.
balanÇ_vermut
photo_camera Un dels Vermuts Gastronòmics Musicals a la plaça Mercadal del Pont de Suert / @CCAltaRibagorca

Prop d’un miler de tapes s’han servit aquest mes de maig en la segona edició dels Vermuts Gastronòmics Musicals de l'Alta Ribagorça. Restauradors i productors han ofert tapes selectes elaborades amb producte local amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la comarca i col·laborar en la dinamització dels pobles.

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça ha fet un balanç positiu de la iniciativa, celebrada entre els dies 5, 12 i 26 de maig a Barruera, Vilaller i el Pont de Suert, respectivament. Des de l’ens es valora l’increment del 100% en nombre de tapes servides respecte l’edició anterior així com la implicació de les comissions, ajuntaments i col·lectius locals, fet que també reforça el caràcter participatiu de la celebració.

balanÇ_vermut
Un dels Vermuts Gastronòmics Musicals a la plaça Mercadal del Pont de Suert / @CCAltaRibagorca
 

“Els Vermuts Gastronòmics Musicals és una iniciativa que ens permet cohesionar la ciutadania al ser un punt de trobada amb la gent dels diversos municipis”, ha manifestat el president del Consell Comarcal, Albert Palacín. Tanmateix, la diversitat de les propostes musicals ens ha permès reunir públic de totes les edats i amb una acollida satisfactòria generalitzada.

Els Vermuts Gastronòmics Musicals permeten unificar tres eixos principals: la cultura, la gastronomia i la dinamització econòmica, per aquest motiu la idea és donar-li continuïtat l’any vinent. “Volem seguir potenciant la gastronomia així com el treball dels nostres restauradors i productors que permeten tenir una gastronomia local molt ben valorada a la comarca” afegeix Palacín.