05.07.2022 |
Viure als Pirineus

L'alcalde de Pont de Suert citat per la Fiscalia

Haurà de declarar la setmana que ve per col·laborar amb el referèndum de l'1-O

pont de suert
José Antonio Troguet, batlle de Pont de Suert
L'alcalde de Pont de Suert citat per la Fiscalia

Els alcaldes de Pont de Suert, José Antonio Troguet, el de Fondarella (Pla d'Urgell), Joan Reñé -també president de la Diputació de Lleida-, així com els d'Almacelles i Aitona (Segrià), Josep Ibarz i Rosa Pujol respectivament, també han rebut la citació de la Fiscalia perquè vagin a declarar la setmana que ve per col·laborar amb el referèndum de l'1-O, segons han confirmat a l'ACN. Aquest divendres ja va transcendir que havien rebut les citacions els alcaldes de Mollerussa, Marc Solsona, el de Cervera, Ramon Royes, i el de les Borges Blanques, Enric Mir, tots del PDeCAT.

L'alcalde de la capital de l'Alta Ribagorça està citat dimarts 19 de setembre a les 11h als jutjats de la Seu d'Urgell. Joan Reñé i Rosa Pujol ho faran als jutjats de Lleida dimecres 20 a les 11h i les 12h i divendres 22 serà el torn de Josep Ibarz, a les 11h. Tots asseguren que estan "molt tranquils" i que aniran a declarar amb la convicció que no han fet res mal fet. Van rebre la citació per correu electrònic a última hora del matí, quan alguns ajuntaments ja havien tancat, per això no descarten que hi hagi altres alcaldes citats que encara no ho sàpiguen.

L'alcalde de Cervera, Ramon Royes, haurà d'anar dimecres dia 20 a les 11 del matí als jutjats de la capital de la Segarra, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ho farà l'endemà, també a les 11, a la Fiscalia de Lleida.

En el cas de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, la citació li ha arribat de la Fiscalia Superior de Catalunya ja que és aforat com a diputat al Parlament de Catalunya. Haurà de comparèixer dimarts 19 de setembre a les 12 del migdia.

L'alcalde de Pont de Suert citat per la Fiscalia
Comentarios