El Casal Cívic de l’Alta Ribagorça ja és una realitat

El Casal va ser inaugurat ahir pel director general d'Acció Cívica i Comunitària, així com per altres autoritats de l'Alta Ribagorça

casal1
photo_camera Una imatge de la inauguració del Casal

Ahir al matí és van reunir al propi casal el director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, així com l’alcalde del Pont de Suert, Jose Antonio Troguet i el president del Consell Comarcalde l’Alta Ribagorça, Josep Lluis Farrero, amb els representants de l’Associació de la Gent Gran de la Comarca, per informar-los de les novetats i el funcionament de l’equipament, reconvertit en Casal Cívic de l’Alta Ribagorça.

Aquesta reconversió s’ha pogut portar a terme mitjançant un conveni signat per la Direcció General d’Acció cívica, l’ajuntament del Pont de Suert i el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

El president del Consell Comarcal, és mostra molt satisfet: “La reconversió de l’antic Equipament en un Casal Cívic, associat a la xarxa de Casals de la Generalitat, ha estat des de fa molt temps una demanda feta realitat. Amb aquest nou acord, s’obre l’Equipament a tota la ciutadania, sense tenir en compte l’edat. Al temps que permet un augment i consolidació de les activitats que s’hi realitzaran”

El canvi d’usos el convertirà en un nou espai de convivència i de relacions on tothom que ho desitgi podrà participar en projectes i activitats, permetent al mateix temps potenciar les relacions intergeneracionals.

Aquesta acció s'emmarca en un nou decret d'equipaments que unifica els Casals de Gent Gran en Casals Cívics i estableix el marc legal de regulació i funcionament de tots els equipaments cívics adscrits a la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària.