16.05.2022 |
Viure als Pirineus

El Casal Cívic de l’Alta Ribagorça ja és una realitat

El Casal va ser inaugurat ahir pel director general d'Acció Cívica i Comunitària, així com per altres autoritats de l'Alta Ribagorça

casal1
Una imatge de la inauguració del Casal
El Casal Cívic de l’Alta Ribagorça ja és una realitat

Ahir al matí és van reunir al propi casal el director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, així com l’alcalde del Pont de Suert, Jose Antonio Troguet i el president del Consell Comarcalde l’Alta Ribagorça, Josep Lluis Farrero, amb els representants de l’Associació de la Gent Gran de la Comarca, per informar-los de les novetats i el funcionament de l’equipament, reconvertit en Casal Cívic de l’Alta Ribagorça.

Aquesta reconversió s’ha pogut portar a terme mitjançant un conveni signat per la Direcció General d’Acció cívica, l’ajuntament del Pont de Suert i el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

El president del Consell Comarcal, és mostra molt satisfet: “La reconversió de l’antic Equipament en un Casal Cívic, associat a la xarxa de Casals de la Generalitat, ha estat des de fa molt temps una demanda feta realitat. Amb aquest nou acord, s’obre l’Equipament a tota la ciutadania, sense tenir en compte l’edat. Al temps que permet un augment i consolidació de les activitats que s’hi realitzaran”

El canvi d’usos el convertirà en un nou espai de convivència i de relacions on tothom que ho desitgi podrà participar en projectes i activitats, permetent al mateix temps potenciar les relacions intergeneracionals.

Aquesta acció s'emmarca en un nou decret d'equipaments que unifica els Casals de Gent Gran en Casals Cívics i estableix el marc legal de regulació i funcionament de tots els equipaments cívics adscrits a la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària.

El Casal Cívic de l’Alta Ribagorça ja és una realitat
Comentarios