09.12.2022 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

L’ajuntament de la Vall de Boí inicia la renovació de les àrees de contenidors

L'Ajuntament impulsarà una campanya per a millorar el reciclatge i l’ús de les àrees de contenidors.
20210123_114254
Edifici de l'Ajuntament de la Vall de Boí, a Barruera /FS
L’ajuntament de la Vall de Boí inicia la renovació de les àrees de contenidors

Per tal de millorar un servei tant bàsic com el de les escombraries, des de l'Ajuntament de la Vall de Boí es vol treballar en la integració de les àrees de contenidors de tots els nuclis i oferir així un espai més net i especialment més integrat amb l’entorn de la Vall de Boí.

Aquesta renovació de les àrees de contenidors pretén ser a més, accessible tant per als habitants com, en el moment de la seva recollida, per part dels serveis comarcals de neteja.

WhatsApp Image 2021-01-22 at 14.18.11(Foto: Àrea de contenidors del poble de Boí, a la Vall de Boí /AJUNTAMENT)

La primera actuació de millora, del tancament i de la integració dels contenidors, s’ha dut a terme al poble de Boí, aquesta vegada amb el suport del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i en el decurs de l’any es procedirà a implantar-ho en cadascun dels pobles restants de la vall.

Tot això anirà acompanyat de la signatura d’un conveni amb el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, responsable de la recollida, l’esborrany del qual ja s’ha fet arribar al Consell, per tal de millorar aquest servei, així com l’inici d’una campanya per a millorar el reciclatge i l’ús d’aquestes àrees.

L’ajuntament de la Vall de Boí inicia la renovació de les àrees de contenidors
Comentarios