ELECCIONS MUNICIPALS

José Antonio Troguet, de Junts pel Pont de Suert, guanya les eleccions, però perd la majoria absoluta

En Comú Podem i Compromís pel Pont de Suert tindran 3 representants al consistori cadascun

José Antonio Troguet
photo_camera L'alcalde del Pont de Surt, José Antonio Troguet/alcaldes.eu

José Antonio Troguet, de Junts pel Pont de Suert, ha guanyat aquest diumenge les eleccions al Pont de Suert amb 5 regidors (482 vots i 41,44%), però ha perdut la majoria absoluta que va obtenir el 2015 amb 6 regidors. En Comú Podem i Compromís pel Pont de Suert tindran 3 representants al consistori cadascun. Àngel Porté, d'En Comú Podem, ha rebut 298 vots (25,62%) i Olga Escoll, del Compromís per El Pont de Suert, 293 (25,19%).

José Antonio Troguet (Junts pel Pont de Suert) s'ha tornat a presentar amb el principal objectiu de conservar la majoria absoluta a la capital de l'Alta Ribagorça. L'any 2011 CiU va aconseguir 8 regidors i l'any 2015 en va perdre 2 i es va quedar amb 6 (52,9%) però va conservar la majoria absoluta. Aquests dos regidors els va guanyar Compromís pel Pont de Suert (4) amb el 34,64% dels vots. Olga Escoll és la candidata de Compromís pel Pont de Suert. La participació va ser del 63,24% i van votar 1.094 persones.

Al Pont de Suert sempre hi ha hagut un bipartidisme i en aquestes eleccions s'ha trencat amb la candidatura d'En Comú Podem amb Àngel Porté com a candidat.

comentaris