06.12.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME

Montse Señís rep el reconeixement per la seva trajectòria i dedicació al turisme de la Vall de Boí

El treball diari de Montse Señís i Vidal ha servit per donar a conèixer la Vall de Boí i posicionar-la com un referent turístic català al món.

Montse Señís premi 2
Montse Señís, segona per l'esquerra, rep el reconeixement de la professió/vallboi.cat
Montse Señís rep el reconeixement per la seva trajectòria i dedicació al turisme de la Vall de Boí

El passat 23 de maig durant les 25enes Jornades d’Oficines de Turisme de Catalunya, celebrades a la Pobla de Segur, l’APTALC (associació de professionals del turisme de l’administració local de Catalunya) va reconèixer a Montse Señís, la seva trajectòria professional dedicada al turisme durant més de 30 anys. Els companys i companyes de professió van reconèixer la seva professionalitat, dinamisme i esperit crític però alhora molt col.laborador i participatiu, pionera en molts àmbits de la gestió turística.

Des de l'Ajuntament de la Vall de Boí, les seves companyes del Patronat es van afegir a aquest reconeixement i li van voler agraïr la seva feina en l’organització i gestió diària de l’oficina de turisme, així com la seva activa participació en tots els reconeixements que la Vall de Boí ha tingut durant aquests anys: Romànic Patrimoni Mundial l’any 2000, Falles Patrimoni Immaterial l’any 2015 i la declaració Starlight l’any 2018.

El seu treball diari ha servit per donar a conèixer la Vall de Boí i posicionar-la a dia d’avui com un referent turístic català al món. La seva professionalitat, dedicació i esforç fa que hagi obtingut aquest merescut premi. 

30 anys de dedicació al Turisme de la Vall de Boí.

Montse Señís va manifestar que els seus companys i companyes es mereixen tant com ella aquest reconeixement, "a les companyes de feina de tots aquest anys, regidors i alcalde, que m'han acompanyat durant aquests 30 anys, els hi vull agrair que hagin estat al meu costat". També va voler recordar "a l'amic Oriol MIralbell , que va crear les Jornades d'Oficines de Turisme de Catalunya i va fer que aquests companys hagin esdevingut amics i a la Teresa Nissarre Fité, de qui he aprés que hem de lluitar cada dia pel que volem. A tots ells vull dedicar aquest reconeixement". 
Montse Señís també va demanar a les noves generacions de tècnics "que treballin per dignificar la nostra professió i que defensin l'important paper de les Oficines de Turisme en el desenvolupament del territori".

25es jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya

La Pobla de Segur va organitzar les 25es jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya, en què van participar més de 50 tècnics de les oficines de turisme del país i que van comptar amb la presència d’Octavi Bono, director general de Turisme de Catalunya.

Aquestes són unes jornades que organitza l’Ajuntament de la Pobla de Segur en col·laboració amb l’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local de Catalunya (APTALC) amb l’objectiu de crear un punt de trobada espai participatiu que respongui a les necessitats dels professionals. 

Montse Señís rep el reconeixement per la seva trajectòria i dedicació al turisme de la Vall de Boí
Comentarios