07.07.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Troguet (Junts) mantindrà l'alcaldia del Pont de Suert amb el suport de 'Compromís'

'Compromís pel Pont de Suert' van trencar fa uns dies les negociacions amb Àngel Porté d'En Comú Podem i ara es decanten ara per donar suport a Troguet com alcalde.

Troguet
L'alcalde en funcions del Pont de Surt, José Antonio Troguet/alcaldes.eu
Troguet (Junts) mantindrà l'alcaldia del Pont de Suert amb el suport de 'Compromís'

José Antonio Troguet mantindrà l'alcaldia del Pont de Suert amb el suport de 'Compromís pel Pont de Suert' que encapçala Olga Escoll. Els socialistes de 'Compromís pel Pont de Suert' van trencar fa uns dies les negociacions amb Àngel Porté d'En Comú Podem i ara es decanten ara per donar suport a Troguet al capdavant de l'alcaldia.

Olga Escoll

(Olga Escoll, alcaldable de 'Compromís pel Pont de Surt')

José Antonio Troguet, de 'Junts pel Pont de Suert', va guanyar les eleccions municipals al Pont de Suert amb 5 regidors (482 vots i 41,44%), però va perdre la majoria absoluta que va obtenir el 2015 amb 6 regidors. En 'Comú Podem' i 'Compromís pel Pont de Suert-CP'  van obtenir 3 representants al consistori cadascun. Àngel Porté, d'En Comú Podem, va rebre 298 vots (25,62%) i Olga Escoll, del 'Compromís pel Pont de Suert-CP', 293 (25,19%).

José Antonio Troguet (Junts pel Pont de Suert) es va tornar a presentar amb el principal objectiu de conservar la majoria absoluta a la capital de l'Alta Ribagorça. L'any 2011 CiU va aconseguir 8 regidors i l'any 2015 en va perdre 2 i es va quedar amb 6 (52,9%) però va conservar la majoria absoluta. Aquests dos regidors els va guanyar Compromís pel Pont de Suert (4) amb el 34,64% dels vots. Olga Escoll és la candidata de Compromís pel Pont de Suert. La participació va ser del 63,24% i van votar 1.094 persones.

Al Pont de Suert sempre hi ha hagut un bipartidisme i en aquestes eleccions s'ha trencat amb la candidatura d'En Comú Podem amb Àngel Porté com a candidat.

Troguet (Junts) mantindrà l'alcaldia del Pont de Suert amb el suport de 'Compromís'
Comentarios