INSTITUCIONS

La Generalitat invertirà 4,6 milions a l'Alta Ribagorça, tres més que el 2020

El conseller Giró ha visitat el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, l'Ajuntament del Pont de Suert i la planta embotelladora de Caldes de Boí, acompanyat de l'alcaldessa, Sònia Bruguera.
07.22_Visita_Ajuntament_Pont_de_Suert_01_msbrzjr
photo_camera El conseller Giró ha visitat l'Ajuntament del Pont de Suert / govern.cat

El conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Jaume Giró, ha realitzat una visita territorial a la comarca de l’Alta Ribagorça on ha s’ha reunit amb l’alcalde i regidors de l’ajuntament de la capital, el Pont de Suert, i amb els representants del Consell Comarcal a la seu d’aquesta entitat.

47.22_Visita_HC_Consell_Comarcal_Alta_Ribagora_47
El conseller Giró durant la visita a l'embotelladora Caldes de Boí acompanyat de l'alcaldessa, Sònia Bruguera / govern.cat

Les inversions del Govern a l’Alta Ribagorça: 4,6 milions d’euros, 3 milions més que al 2020

Giró ha parlat de la necessitat d’aprovar els pressupostos de la Generalitat per al 2023. En concret, i pel que fa a la comarca de l’Alta Ribagorça, el conseller ha recordat que la inversió d’aquest any en aquest territori ha estat de 4,6 milions d’euros, 3 milions més que al 2020. “Això representa un salt important respecte als anys anteriors. Però hem de fer el possible per aprovar els comptes públics de la Generalitat per a l’any vinent i continuar amb aquesta senda de creixement d’inversions per a la comarca”, ha assegurat. Segons ha detallat,els eixos principals d’inversió a la comarca són: l’estació d’esquí de Boí Taüll, per l’ocupació i l’activitat econòmica que generen; l’Arxiu Comarcal del Pont de Suert; i la millora i manteniment de carreretes i vies de comunicació, entre d’altres.