FOTOGRAFIA

Barruera acull l’exposició 'Tibet avui', una mostra fotogràfica sobre l’impacte de la cultura xinesa al Tibet

Les 35 fotografies en blanc i negre i un vídeo mostren la cruesa de la condició́ humana, i com la modernitat impacta societats ancestrals, arrasant la seva identitat, cultura i esperances.
TibetAvui
photo_camera Barruera acull l’exposició fotogràfica 'Tibet avui' /vallboi.com

L’Ajuntament de la Vall de Boi a Barruera, acollirà l’exposició 'Tibet avui', de Marc Beneria, una excel·lent mostra fotogràfica sobre l’impacte de la cultura xinesa al Tibet.

L’exposició estarà oberta al públic fins al dia 4 de setembre i és d’entrada lliure. Les 35 fotografies en blanc i negre i un vídeo mostren la cruesa de la condició́ humana, i com la modernitat impacta societats ancestrals, arrasant la seva identitat, cultura i esperances. El Tibet s ́ha convertit en una atracció́ turística per milers de xinesos en busca d ́una aventura exòtica. Segons Marc Beneria Surkin: “Era un somni visitar al Tibet, però̀ l’arribada a Lhasa va ser una xoc total.”

Amb una mirada impactant i contemporani sobre globalització actual i l’impacte del turisme sobre societats tradicionals, TIBET AVUI invita a qüestionar on ens porta aquest món “Made in China”.