Finalitzen les 23es Jornades Gastronòmiques del Bolet amb xifres similars al 2016

En total van participar 12 restaurants oferint menús on el bolet ha estat el producte principal

hdr
photo_camera Restaurant Villa María de Llesp

La tardor atípica al Pirineu i una campanya escassa de bolets no han afavorit massa les 23es Jornades Gastronòmiques del Bolet, que s’han tancat amb un balanç de 1.020 menús servits, xifres similars a l’any passat, i que suposen un impacte econòmic en favor del teixit empresarial de la comarca de més de 50.000 euros, segons fonts oficials.

“Tant la qualitat dels plats elaborats com el grau de satisfacció del client han estat positius. De cara a l’any vinent, buscarem nous formats o estratègies que permetin que la comarca continuï sent un referent en la gastronomia de tardor ”, afirma el president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero.

Del 6 al 29 d’octubre, els 12 restaurants participants han ofert menús on el bolet ha estat el producte principal, amb preus que oscil·laven entre els 35 i 40 euros. Entre els comensals de les jornades se sortejarà un cap de setmana per a dues persones i un lot de productes agroalimentaris el proper mes de desembre.