CONCERTS D'ESTIU

Finalitza la 26a edició del cicle de concerts 'Solistes a l’Alta Ribagorça 2019'

Dotze Contes, a l’església de Sant Climent de Vilaller, va ser el darrer concert del cicle, amb un gran èxit i assistència de públic,
Solistes a l'Alta Ribagorça
photo_camera Concert a l’església de Sant Climent de Vilaller/CCAR

El passat dissabte 10 d’agost a l’església de Sant Climent de Vilaller a les 20 h, es va dur a terme el darrer concert del cicle “Solistes a l’Alta Ribagorça” d’aquest estiu, “Dotze Contes” amb un gran èxit i assistència de públic, amb música acústica en estat pur amb intèrprets amb una important trajectòria internacional i gran reconeixement. 

Lluís Gómez és un reconegut banjista amb una llarga llista de treballs i gravacions i Joan Pau Cumellas, artista reconegut internacionalment per la seva habilitat interpretativa amb l’harmònica diatònica, acompanyats de Maribel Rivero, contrabaix i veu.

Dotze Contes és una forma d’explicar d’on ve el banjo, el fiddle, la música Old-Time i el Bluegrass. Una música desconeguda al nostre país, originaria dels EUA però amb arrels europees.

Segons M. José Erta, presidenta del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, tant la qualitat dels concerts  com el caràcter gratuït, han incrementat notablement el nombre de seguidors que acudeixen a tots els concerts en els darrers anys. El balanç d’aquesta 26a edició ha estat totalment positiu, i el públic que ha emplenat les tres esglésies, ha passat una bona estona al voltant de la música i els diferents instruments valorant la qualitat dels tres concerts .