Exposició de bolets a les 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça

El passat 15 d'octubre, en el marc de les 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet de l'Alta Ribagorça, es va dur a terme una sortida micològica de la mà de l'experta Esperança Florit.

IMG_2019
photo_camera L'experta Esperança Florit i els participants de la sortida micològica

Dins el programa d’activitats de les 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça, el passat cap de setmana del 15 i 16 d’octubre es va dur a terme una sortida micològica a càrrec de l’experta Esperança Florit, per reconèixer diferents especies de bolets. Fruit d’aquesta sortida, es va fer l’exposició de bolets de l’Alta Ribagorça a la sala Cotori del Pont de Suert, i cal fer referència a que la quantitat de persones que van visitar l’exposició va ser molt nombrosa, congregant a diferents visitants de la comarca i de les Jornades Gastronòmiques. 

Dins el marc de les Jornades, i coincidint amb la celebració de la 17a Fira de la Girella, aquest diumenge, 25 d'octubre, es durà a terme al Club Sant Jordi del Pont de Suert,un taller de conservació de bolets a càrrec d’Oriol Pallarès de l’empresa de càtering És Pallarès on s’explicaran les tècniques de dessecació, confitat, congelació i elaboració de paté de bolets entre d’altres. Aquesta activitat, s’emmarca dins de l’objectiu de promoure els productes locals, la cuina i el territori com una clau per al desenvolupament sostenible i és organitzadapel Departament d’Agricultura

comentaris