Endesa renova una línia elèctrica de mitjana tensió al Pont de Suert

S’ha substituït un tram de cablejat subterrani al carrer de la Canaleta per un de nou amb més prestacions, fet que comportarà una millor seguretat a la capital de l’Alta Ribagorça

endesa
photo_camera Endesa al Pont de Suert

Endesa ha invertit més de 24.000 euros en la renovació tecnològica d’una línia elèctrica de mitjana tensió del Pont de Suert amb l’objectiu de reforçar la xarxa de distribució de la capital de l’Alta Ribagorça i, així, de retruc, millorar la qualitat del servei dels seus veïns.

L’actuació ha consistit a substituir 120 metres de cablejat subterrani al carrer de la Canaleta per un nou amb més prestacions. La millora tecnològica de la nova estesa, que ha acabat recentment, permetrà dotar el municipi d’una xarxa elèctrica més segura i robusta, la qual cosa repercutirà no només en una garantia de la continuïtat en el subministrament –perquè contribueix a la reducció de possibles incidències- sinó que representa una millora en la seva qualitat.

Aquests treballs formen part dels plans d’actuació de la Companyia a l’Alta Ribagorça per adequar les infraestructures de la comarca a les noves tecnologies i millorar la qualitat del servei als seus clients.

comentaris