INSTITUCIONS

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça adquireix l’antic local social d’ENHER per prop de 100.000 euros

El local, d'uns 300 metres quadrats, es destinarà a la prestació de diverses activitats dins de l'àmbit dels Serveis d'Atenció a les Persones.
IMG_20240207_130120
photo_camera El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça adquireix l’antic local social d’ENHER per prop de 100.000 euros / CCAR

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça ha adquirit un local d'uns 300 metres quadrats que destinarà a la prestació de diverses activitats dins de l'àmbit dels Serveis d'Atenció a les Persones com serveis d'ensenyament, formació, docència, socials, culturals, de joventut i/o de lleure, entre altres.

Alta Ribagorça compra local social ENHER 1
El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça adquireix l’antic local social d’ENHER per prop de 100.000 euros / CCAR

Aquest matí, s'ha formalitzat l'acte de compravenda a la sala de plens del Consell Comarcal, on hi ha assistit el president, Albert Palacín, i la part venedora, la societat mercantil ENDESA OPERACIONES Y SERVICIOS COMERCIALES, S.L.U., que l'ha venut per un preu de 95.000,00 euros. A l'acte també hi ha estat present el vicepresident Josep Maria Rispa i les conselleres Maria José Erta i Rosa Noray.

Es tracta d'un local localitzat en un indret molt proper a la seu de l'entitat, factor de proximitat que va fer constituir l'operació com una oportunitat. La proximitat a la seu comarcal, la seva localització propera al centre del Pont de Suert i la facilitat d'accés al mateix li permetrà al Consell Comarcal millorar i ampliar els espais físics disponibles per a la prestació dels seus serveis, en especial, com s'ha dit, els que es presten dins de l'àmbit de Serveis a les Persones i Serveis Socials.

Alta Ribagorça compra local social ENHER 2
El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça adquireix l’antic local social d’ENHER per prop de 100.000 euros / CCAR

El nou local adquirit per la corporació comarcal, actualment en desús, havia estat la seu de l'anomenat Grup d'Empresa Ribagorçana, entitat que, històricament, prestava serveis de caràcter social, culturals, formatius, esportius i de lleure en l'àmbit del col·lectiu de treballadors de l'Empresa Nacional Hidroelèctrica del Ribagorçana, tot i que venia estenent dites prestacions a la societat ribagorçana en general.