FESTIVALS D'ESTIU

Clou el cicle de música 'Dijous a la fresca a la Vall de Boí' amb un gran èxit de públic

Un total de sis actuacions s'han dut a terme tots els dijous des del 15 de juliol al 18 d'agost, escampant la música de diferents estils per diferents pels pobles de la Vall de Boí.
Dijous a la fresca Vall de Boí 2
photo_camera Els Pixie Dixie van actuar al Pla de l'Ermita dins el cicle 'Dijous a la Fresca' / vallboi.cat

Amb el grup local de rock rural Satisfalles ha finalitzat aquest dijous els 'Dijous a la fresca a la Vall de Boí' d'enguany. Des de l’any 1991, el Patronat-Ajuntament de la Vall de Boí organitza aquest cicle de concerts, l’essència del qual és donar a conèixer grups de música de proximitat i de mantenir viva la cultura popular. El cicle ha rebut també el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

Enguany han passat pels 'Dijous a la Fresca de la Vall de Boí' els Coi els Montgrons, Lo Pau de Ponts, el Quartet Ensemble XXI, el folk tradicional americà dels The denim Rips, la jazz dixieland Pixie Dixie i el grup local de rock rural, Satisfalles, que va cloure el cicle aquest dijous a Taüll.

Satisfalles 2
El grup de rock rural Satisfalles va cloure, a Taüll, el cicle Dijous a la Fresca de la Vall de Boí /vallboi.cat

El cicle musical del “Dijous a la Fresca” compleix diverses finalitats: d'una banda apropar als veïns de la vall a una activitat cultural i per altra banda ofereix als visitants la possibilitat de conèixer i gaudir de la música durant els vespres d'estiu.