FESTIVALS DE SENDERISME

El català Arnau Aranda i la basca Irati Azkargorta guanyen la Garmin Mountain Festival Vall de Boí

Famílies senceres s'han reunit a la Vall de Boí per participar a les nombroses activitats tant de lleure com esportives que s'han dut a terme durant aquests tres dies.
Garmin Epic Trail Vall de Boí 2
photo_camera Famílies senceres s'han reunit a la Vall de Boí per participar a la Garmin Epic Trail Vall de Boí / [email protected]

Èxit absolut en una última jornada multitudinària a la Garmin Epic Trail Vall de Boí de 12 i 24 quilòmetres que ha acollit tots aquests runners que no es volien perdre l'oportunitat de gaudir dels paratges de la Vall de Boí, iniciant-se al preciós esport del trail running.

unnamed (97)
Irati Azkargorta a la línia d'arribada de la Garmin Mountain Festival Vall de Boí / [email protected]

A l'apartat competitiu, la prova de 24 quilòmetres i 1900m+, puntuable per a les XTERRA Trail Run World Series, emesa en directe per TV3, se l'ha endut Arnau Aranda (02:46:07), en una cursa molt igualada on s’ha imposat a Tòfol Castanyer i Pol Rodríguez; en categoria femenina es va viure una prova amb moltes alternatives on Marta Llagostera va liderar gran part de la cursa, però la basca Irati Azkargorta va completar de manera estel·lar els darrers quilòmetres per coronar-se com a vencedora de la Garmin Epic Trail Vall de Boí 24K amb un temps de 03:33:17. Paula Mata i Marta Llagostera han completat el podi. Per la seva banda, la prova de menor distància ha estat guanyada per Roger Comellas (52:21) i Sladjana Zagorac (01:02:41).

unnamed (98)
Arnau Aranda a la línia d'arribada de la Garmin Mountain Festival Vall de Boí / [email protected]

 
El Garmin Mountain Festival Vall de Boí desprèn passió per la muntanya, esport, cultura, gastronomia i família. Multitud d'activitats com l'Epic Trail Youth, curses d’orientació, ebikes, cinema, tallers de supervivència, sessions de ioga, marxa nòrdica, entre altres moments que ens ha deixat aquesta edició, sent molt apreciats pels milers de visitants.
 
Un festival que ha reunit tot tipus de públic, experts i no experts, grans i petits i fins i tot famílies senceres que s'han reunit a La Vall de Boí per participar a les nombroses activitats tant de lleure com esportives que s'han dut a terme durant aquests tres dies.

Famílies senceres s'han reunit a la Vall de Boí per participar  a la Garmin Epic Trail Vall de Boí / [email protected]

 
Un cap de setmana ple d'emocions al Garmin Mountain Festival Vall de Boí, un esdeveniment únic que al 2024 celebrarà la seva desena edició, prometent emocions fortes. La Vall de Boí és eterna.