TURISME DE MUNTANYA

Bona ocupació a la Vall de Boí, malgrat totes les restriccions de mobilitat

S'espera que l’ocupació arribi al voltant del 90% als establiments de la Vall de Boí
Sant Eulàlia d'Erill la Vall el dia de Nadal
photo_camera Sant Eulàlia d'Erill la Vall el dia de Nadal /vallboi.cat

Pel que fa a l’ocupació a la Vall de Boí es preveuen unes bones perspectives malgrat totes les restriccions de mobilitat i les mesures que afecten a la restauració de la vall. El 26 i 27 de desembre i en especial,a partir de Cap d’Any, l’ocupació esperada és que arribi al voltant del 90% (xifres que ens han fet arribar els allotjaments). Habitualment, aquestes dates sempre han estat les de més afluència i s’allarguen fins a la data de reis.

"Tot i la situació que estem vivint, els visitants segueixen confiant en la nostra destinació com un bon lloc i això, ens satisfà gratament", asseguren des de l'Ajuntament de la Vall de Boí. La Vall ofereix un ampli ventall d’oferta turística que permet realitzar activitats en els espais oberts afavorint la diversificació dels visitants. A més, amb l’estació d’equí oberta encara fa que l’oferta sigui més amplia.

Després de l’experiència d’aquest estiu, els visitants han estat sempre respectuosos amb el funcionament dels protocols de cadascuns dels espais de visita. "Ara tothom està molt conscienciat i coneix bé els protocols que s’han de seguir", afirmen fonts municipals. Els espais de visita com les esglésies romàniques i l’estació d’esquí compleixen amb les mesures d’aforament permeses per evitar aglomeracions i per això es recomana la compra online anticipada d’entrades, i en el cas de l’estació d’esquí, només es pot fer la compra en la modalitat online.

Més informació al web del Patronat de Turisme de la Vall de Boí. www.vallboi.cat

comentaris