09.12.2022 |
Viure als Pirineus

SOCIETAT

Boí Taüll iniciarà la temporada d'esquí el proper 2 de desembre

El grup Nozar anuncia la voluntat de recuperar la propietat de l'estació una vegada finalitzi l'acord de finançament amb la Generalitat al 2019. 

foto_3141937
Foto de família dels responsables de Boí Taüll, grup Nozar, i autoritats del territori en la presentació de la temporada d'esquí 2016-2017foto_3141937
Boí Taüll iniciarà la temporada d'esquí el proper 2 de desembre

ACN Lleida .- Boí Taüll iniciarà la temporada d'esquí el proper 2 de desembre si les condicions climatològiques ho permeten amb l'arribada de les primeres nevades. Així ho ha dit el director comercial de l'estació de l'Alta Ribagorça, Martí Rafel, que també ha assenyalat que preveuen incrementar en un 20% els 100.000 forfets venuts l'any passat i anar retornant així de forma progressiva a les millors xifres que aquest complex havia registrat anys enrere amb 150.000 forfets per temporada. L'estació ha invertit enguany 1,6 milions d'euros, principalment en obres de millora dels perfils de les pistes, la compra d'una màquina trepitjaneu, els canons de neu artificial i la implantació del forfet mans lliures. El president del grup Nozar, Luis Nozaleda, ha anunciat la intenció de recuperar la propietat de l'estació una vegada finalitzi l'acord de finançament amb la Generalitat al 2019.

Boí Taüll iniciarà la temporada d'esquí el proper 2 de desembre
Comentarios