El web de RàdioSeu estrena nova etapa

El portal de notícies renova la imatge, s'adapta plenament als dispositius mòbils i amplia la interacció amb les xarxes socials.

RàdioSeu 30 anys
photo_camera RàdioSeu ha renovat el seu espai web.

RàdioSeu ha estrenat aquest dimarts la nova versió de la seva pàgina web, radioseu.cat. Des d'aquesta setmana, el portal de notícies de referència a la Seu d'Urgell, l'Alt Urgell i el Pirineu presenta una imatge totalment renovada, amb un accés més nítid i visual a la informació i a les diferents seccions. D'aquesta manera, el web també s'ha adaptat completament als nous dispositius, com ara smartphones i tauletes.

La informació local continua essent l'eix central de la portada de radioseu.cat, que es continua renovant de manera constant. El web, desenvolupat per l’empresa urgellenca Semic, segueix permetent l'accés a un dels arxius més complets de notícies de l'àmbit pirinenc, amb més de 21.000 entrades i milers d'imatges. Al capdamunt del portal també es pot escoltar la ràdio per internet ('Escolta'ns en directe'), accedir a tota la graella de programes, conèixer el complet equip de treballadors i col·laboradors de RàdioSeu, veure els especials, contactar amb l'emissora i recuperar programes antics amb la secció 'Ràdio a la carta'.

Una altra novetat és l'accés directe a l'activitat de les xarxes socials, on RàdioSeu ja compta amb més de 8.000 seguidors a Facebook -amb puntes de més de 30.000 en l'abast de les publicacions- i amb prop de 2.500 seguidors a Twitter. El web també ofereix l'agenda més completa d'activitats de la Seu i l'Alt Urgell, els Petits Anuncis -espai gratuït ofert als oients-, la previsió del temps i la cartellera de Cinemes Guiu, entre d'altres espais.

La tinent d'alcalde de Comunicació de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Anna Vives, ha manifestat que amb la nova pàgina web “es vol consolidar un projecte multiplataforma que es va endegar l'any 2007 i que ha aconseguit una gran acceptació". Vives s'ha mostrat convençuda que l'adaptació del web obrirà RàdioSeu a nous seguidors, “especialment als més joves, i expandint-ne la seva difusió més enllà de la ciutat i de la comarca”.

La renovació, a més a més, coincideix amb la celebració del 30è aniversari de RàdioSeu 107.2.

comentaris