09.12.2022 |
Viure als Pirineus

PARTITS POLÍTICS

Raül Romeva visita el Parc Olímpic del Segre i presenta el seu últim llibre a la Seu d'Urgell

El tinent d'alcalde i regidor d'esports, Carlos Guàrdia, li ha explicat el projecte Pirineu Outdoor. El dirigent d'ERC ha baixat en ràfting pel canal d'aigües braves i a la tarda presentarà el seu llibre 'Ubuntu: La República del bé comú'.
Raül Romeva Parc del Segre
Raül Romeva ha visitat el Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell / @ERCPirineu
Raül Romeva visita el Parc Olímpic del Segre i presenta el seu últim llibre a la Seu d'Urgell

El vicesecretari general de prospectiva i agenda 2030 d'ERC, Raül Romeva, ha visitat avui el Parc Olímpic del Segre i ha realizat una baixada en ràfting pel canal olímpic d'aigües braves, acompanyat de militants d'ERC de la Seu d'Urgell.  La visita ha continuat a Organyà on han fet parapent i a  les set de la tarda, Raül Romeva presentarà, al Passatge de de la Missió, el seu llibre 'Ubuntu: La República del bé comú'.

Durant la seva estada al Parc del Segre, el tinent d'alcalde i regidor d'esports de l'ajuntament de la Seu d'Urgell, Carlos Guàrdia, ha explicat al vicesecretari general d'ERC l'abast del projecte Pirineu Outdoor, que neix amb la voluntat de potenciar la mobilitat no motoritzada a l'Alt Urgell, lligada al lleure en els àmbits de les activitats a peu i amb bicicleta.

Pirineu Outdoor és un projecte per aglutinar l'oferta de rutes de senderisme, BTT i bicicleta de carretera que hi ha a la comarca de l'Alt Urgell. Aquests itineraris sumen de moment uns 2.000 quilòmetres, tot tenint en compte que alguns dels seus trams s'utilitzen per dur a terme diferents activitats. Pirineu Outdoor ha nascut en un format digital però de cara a la tardor es començarà a treballar per convertir el Parc del Segre en el seu punt de trobada físic.

Presentació del llibre 'Ubuntu: La República del bé comú'

La Seu d'Urgell acollirà aquest dimarts 19 de juliol a les 19 h la presentació de l'últim llibre de l'exconseller, Raül Romeva. "Ubuntu: La República del bé comú" (Angle Editorial), amb pròleg del president d'ERC Oriol Junqueras, va ser l'obra guanyadora del Premi d'Assaig Irla 2020. L''acte tindrà lloc al Passatge de la Missió de la capital alturgellenca.

Ubuntu, "reconèixer-se un mateix en la mesura que et reconec a tu". "Una mirada que ens aboca a començar per petits canvis al nostre entorn que formin part d’una autèntica revolució global. Construir la nostra vida al voltant del principi ubuntu ens ajuda a reconèixer i incentivar el nostre potencial com a éssers humans, però també com a col·lectivitat definida, cap a una cooperació efectiva i el bé comú. En aquestes pàgines no hi trobareu passat sinó futur. No parlen d’allò que s’ha fet sinó de per què ho hem fet, i sobretot per què continuem endavant amb l’aposta republicana malgrat les inclemències judicials, mediàtiques i polítiques", es llegeix en el llibre.

Raül Romeva visita el Parc Olímpic del Segre i presenta el seu últim llibre a la Seu d'Urgell
Comentarios