Viatges Regina trenca amb Twin Jet i operarà els vols d'hivern de l'aeroport de La Seu amb la companyia andorrana TSA

Amb un avió de vuit places que aquest cap de setmana farà dues rotacions a Palma i una a Madrid i sense operar la ruta de Marsella al no haver-hi reserves

Passatgers a la Seu, esperant el vol a Palma
photo_camera Passatgers a la Seu, esperant el vol a Palma

La companyia andorrana TSA, basada a l'Aeroport d'Andorra - La Seu d'Urgell, assumirà a partir d'aquest divendres els vols que el cap de setmana passat va començar a operar Twin Jet, adherida a Air France. L'empresa que els organitza, Viatges Regina, ha tancat l'acord aquest dijous després d'haver desestimat el contracte que tenia amb la firma francesa de mutu acord, segons ha explicat el seu gerent, Albert Vinseiro, que ha dit que el trencament està motivat per diversos problemes operacionals i de comunicació. El canvi de companyia, que volarà amb un avió de vuit places, implica una petita modificació dels horaris d'aquest divendres i diumenge, ja que la ruta fins a Palma de Mallorca es farà en dues rotacions, la de Madrid s'endarrerirà una hora i la de Marsella no operarà al no haver-hi cap reserva feta.

El gerent de Viatges Regina ha volgut deixar clar que es "donarà servei a totes les reserves fetes i a les noves que es puguin fer fins al proper 1 d'abril", data en què finalitza la prova pilot duta a terme per l'empresa alturgellenca. Per aquest motiu i tenint en compte que TSA operarà amb un avió de vuit places, aquest divendres hi haurà dos vols des de l'aeroport pirinenc cap a Palma de Mallorca per atendre als dotze passatgers que han comprat el bitllet, el preu del qual es manté. Mentre, des de les illes està previst que n'arribin sis persones. Pel que fa a la ruta que va fins a la capital de l'Estat, comptarà amb cinc passatgers d'anada i quatre de tornada.

De cara a diumenge, la idea és repetir la mateixa operativa perquè des de Palma de Mallorca cap a l'aeroport d'Andorra-La Seu s'han venut deu bitllets, així com la setmana vinent, quan el vol que havia d'operar Twin Jet ja estava pràcticament ple. L'incident del passat divendres, en què el pilot de la firma francesa va desviar a Girona l'avió procedent de Madrid per mala visibilitat, ha causat algunes cancel·lacions i ha reduït el nombre de noves reserves, segons ha explicat Vinseiro, que ha desvinculat, però, que el canvi de companyia tingui a veure amb aquest tema i ha insistit en dir que respecta la seva decisió.

L'avió que cobrirà les rutes de Madrid i Palma és el Cessna, que ja han utilitzat alguns clients particulars, com ara pilots de Moto GP. S'enlairarà cap a les illes a les 7.15 del matí i a les 9.45 hores, en la segona de les dues rotacions previstes. Mentre, cap a Madrid ho farà a les 13.10 hores. El gerent de Viatges Regina ha destacat que la companyia TSA compta amb una llarga experiència a l'Aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell. Sobre el vol de Marsella, Vinseiro ha explicat que no hi havia cap reserva per aquest cap de setmana i que n'hi ha dos de condicionals, no confirmades, per la setmana vinent. Per aquest motiu, l'agència de viatges contactarà amb els passatgers per buscar la manera d'efectuar al trasllat, que podria fer-se en avió amb una altra companyia, ha dit.

  •