ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Viaplana proposa la creació d'una borsa local d'habitge per a joves que no poden accedir al mercat lliure

Francesc Viaplana i Jan Tomàs han remarcat la importància d’oferir espais d’oci i cultura per a la relació, interacció i socialització del jovent.
Joventut i habitatge
photo_camera Francesc Viaplana, acompanyat del candidat número 7 de la formació, Jan Tomàs / ERC

L’alcalde de la Seu d'Urgell i candidat a la reelecció, Francesc Viaplana, acompanyat del candidat número 7 de la formació, Jan Tomàs han presentat algunes de les propostes que ERC proposa per al jovent de la ciutat.

Una de les principals dificultats que es troba el jovent de la nostra ciutat és poder accedir a un habitatge digne i realitzar el seu procés d’emancipació i per aquest motiu han anunciat una borsa d’habitatge accessible per a aquelles persones que no es troben en situació de vulnerabilitat però que tampoc poden accedir al mercat lliure, principalment joves.

Viaplana també ha exposat la voluntat de continuar treballant conjuntament amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, habilitar habitatges de propietat municipal i la reducció del 90% de l’IBI a les propietats que cedeixin els seus habitatges per incorporar-los al parc públic d’habitatge.

Per altra banda, han remarcat la importància d’oferir espais d’oci i cultura per a la relació, interacció i socialització del jovent.

Així mateix, ha anunciat la creació d’una escola d’oficis per promoure l’accés al mercat laboral i tenir més facilitats per accedir a un lloc de treball de forma qualificada.

comentaris