Tria Comerç Just, consum responsable

Comerç Just
photo_camera Comerç Just

Caritas d'Urgell convida a fer un consum responsable en aquestes festes de Nadal, i ha iniciat una campanya de suport al comerç just.

La botiga Grapats, a la Seu d'Urgell, ha disposat d’un ventall molt ampli de productes a l'abast del públic, i a més, ofereix la possibilitat, a les empreses que ho desitgin, de confeccionar lots d’obsequis de Nadal (Productes d'alimentació, paraments de la llar, papereria, joguines, roba i complements).

El comerç just -és a dir comerç que posa en valor productes de comunitats del sud o en desenvolupament, pagats a un preu just i digne- és una alternativa que tots podem triar per construir un món més igualitari, en tant que es donen més oportunitats als països menys desenvolupats per entrar en el mercat global.

Els productes a la venda de comerç just han estat confeccionats per persones que reben un salari legítim i ho fan en unes condicions laborals justes, en la promoció de la igualtat entre homes i dones, no hi han participat infants que han estat explotats i s'han fet amb molt respecte pel medi ambient.

Caritas d'Urgell aposta per la solidaritat i per impulsar dinàmiques socials que es basen en el respecte a les persones i a la seva dignitat.