ENTITATS

Teresa Colom serà la pregonera de la Setmana Cultural de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell

La centenària entitat urgellenca celebrarà tots els actes de la Setmana Cultural suspesos el mes de gener per culpa de l’emergència sanitària.
Teresa Colom, que enguany s'acomiada com a directora del Barcelona Poesia, en roda de premsa aquest dimarts 2 de maig (HORITZONTAL)
photo_camera Teresa Colom en una roda de premsa com a directora del Barcelona Poesia /Pau Cortina

La finalització de l’estat d’alarma ha permès que durant aquests dies del mes de maig, la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell pugui celebrar tots els actes de la Setmana Cultural suspesos el mes de gener per culpa de l’emergència sanitària. Des de la junta de l'entitat ja es va plantejar la possibilitat d’un ajornament dels actes i de la celebració quan la situació ho permetés.

El Germà Major de la Germandat de Sant Sebastià, Climent Miró, ha manifestat que "celebrarem aquesta inusual diada del nostre patró, Sant Sebastià, amb la mirada posada en el record dels germans i amics que ens han deixat aquests mesos".

Cartell Sant Sebastià 2021(Cartell Sant Sebastià 2021 / Anna Solans Pomares / creativadisseny)

PROGRAMA D’ACTES 2021

DIVENDRES 14 DE MAIG

20:00h. Pregó d’inici de les festes del Sant Patró a càrrec de l’escriptora Teresa Colom. Acte obert a tothom. Sala de Sant Domènec.
Inscripció prèvia a l'enllaç següent: https://forms.gle/LHQP4NgMNx6jy49q7

Lluís Obiols Foto Emili Gimenez (2)(Foto: L'historiador Lluís Obiols en una conferència a Puigcerdà / Emili Giménez)

DISSABTE 15 DE MAIG

18:00h. Tradicional Concert de Sant Sebastià a Càrrec de l’aula de guitarra de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell i Música de cambra i conjunts polifònics del Conservatori de Música dels Pirineus. Acte obert a tothom. Sala Sant Domènec. Inscripció prèvia a l'enllaç següent: agenda.laseu.cat/escolamusica

DIUMENGE 16 DE MAIG

11:30h. Solemne Ofici amb el cant dels goigs i repartiment dels panets beneïts. Acte obert a tothom. Catedral de Santa Maria.

12:30h. Assemblea General Ordinària. Acte exclusiu per als germans.
CETAP. Centre Cultural Les Monges 3º Pis “Entrada Plaça Les Monges”. Inscripció prèvia a l'enllaç següent: https://forms.gle/nN8142qFZMT7XwSu9

DILLUNS 17 DE MAIG

20:00h. Missa en record dels germans traspassats. Acompanyada per un músic. Acte obert a tothom. Catedral de Santa Maria.

DIMECRES 19 DE MAIG
20:00h. Conferència “Patrimoni festiu: els gegants de la Seu d’Urgell, a càrrec de Lluís Obiols Perearnau i Daniel Vilarrúbias Cuadras. Acte obert a tothom. Sala Sant Domènec. Inscripció prèvia a l'enllaç següent: agenda.laseu.cat/parlemdhistoria