FUTUR PROFESSIONAL PER AJ OVES

Ets jove i tens ganes de desenvolupar el teu futur professional a l’Alt Urgell? Inscriu-te a la 1a hackató

Durant tot un matí, a través de diferents dinàmiques, els organitzadors generaran idees que permetin facilitar la creació d’oportunitats laborals a la comarca.
hackato-01
photo_camera http://www.odisseujove.cat

El 21 de setembre tindrà lloc la 1ra hackató de l’Alt Urgell per trobar solucions al futur professional de la comarca. Durant tot un matí, a través de diferents dinàmiques, els organitzadors generaran idees que permetin facilitar la creació d’oportunitats laborals a la comarca. Si tens ganes de desenvolupar el teu futur professional a l’Alt Urgell? Inscriu-te ja a través del formulari i vine el dia 21 de setembre a trobar solucions

#HackatoAU19
21 setembre 2019
De 8:45h a 15h
Alberg La Valira (Joaquím Viola, 57 – La Seu d’Urgell)
Gratuït amb inscripció prèvia

Què és una hackató?

La paraula hackató és compon de 2 termes: hacker (o hack) i marató. Hacker, agafant el sentit positiu de la paraula, com a persona que programa per a millorar el sistemes o simplement de forma lúdica (pots llegir més sobre els significats de hacker clicant aquí i marató, ja que acostumen a ser esdeveniments de moltes hores de durada i fins i tot de dies.

En un principi, els hackatons eren jornades d’un o diversos dies centrades en el desenvolupament de programari informàtic.

No obstant, amb el temps el terme hackató s’ha ampliat. Ara mateix quan parlem de hackató ens referim a esdeveniment, que pot durar des d’unes hores a varis dies, i on persones de tot tipus desenvolupen idees per a resoldre reptes.

Són estructures completament horitzontals, on l’experiència i coneixements de tots i totes les participants es posen en comú per a trobar solucions amb impacte social.

La hackatóAU 2019

La #hackatóAU19 reunirà a persones de diferents perfils de la comarca per a generar idees que ens inspirin a tots i totes (administracions, empreses, entitats i particulars) a aplicar solucions per al desenvolupament d’oportunitats professionals a l’Alt Urgell.

Es tracta d’una hackató intensa, de 6 hores de durada, on desenvoluparem solucions per a millorar el futur professional a la comarca. L’esdeveniment serà el 21 de setembre de 8.45 a 15.00h a l’Alberg La Valira (Joaquím Viola, 57 – La Seu d’Urgell). La inscripció[enllaç al formulari] es gratuïta però les places són limitades.

Començarem amb la presentació d’una sèrie d’experiències de joves que viuen i desenvolupen la seva professió a la comarca. Tot seguit, treballant en equip, utilitzarem diferents dinàmiques de Design Thinking, una eina que aplicant el pensament creatiu i de disseny i enfocant-nos en les persones, ens permetrà generar diferents idees per al desenvolupament d’oportunitats professionals a la comarca. Finalment, presentarem les diferents propostes a la resta de participants. A més, a la meitat de la sessió farem una pausa per descansar i poder fer una mica de networking entre tots i totes les assistents. Finalment, acabarem la jornada amb un vermut de cloenda.

8.45 – Acreditacions
9.00 – Benvinguda
9.15 – Presentació de la jornada i experiències
9.45 – 1a part de Dinàmiques de Design Thinking
11.30 – Café Networking
12.00 – 2a part de Dinàmiques de Design Thinking
14.00 – Presentació de propostes
14.45 – Vermut de cloenda

A qui va dirigida?

  • Si ets jove i tens ganes de trobar solucions per a desenvolupar el teu futur professional a l’Alt Urgell aquesta hackató és per a tu.
  • Si estàs estudiant i t’agradaria poder treballar en el teu sector a la comarca en un futur, aquesta hackató també és per a tu.
  • Ets un o una emprenedora de la comarca i vols poder seguir impactant en el futur de l’Alt Urgell, aquesta hackató és per a tu.
  • Ets una empresa de l’Alt Urgell i t’agradaria poder trobar professionals a la comarca, aquesta hackató és per a tu.
  • Ets una persona amb inquietud i ganes de millorar el territori on vius o on t’agradaria viure, aquesta hackató és per a tu.
  • No cal tenir uns estudis concrets o una experiència professional determinada. Et volem a tu que tens ganes de poder elaborar-te un futur a la comarca.
  • No cal haver participat en cap altre esdeveniment d’aquest tipus abans. Només cal que vinguis amb ganes de participar.
  • No cal tenir solucions o idees prèvies. Les solucions les generarem i desenvoluparem a través de les diferents dinàmiques. Tinguis o no idees prèvies t’esperem el dia 21.